Naujienos

Konstruktyvi ir verslui aktuali informacija.

Vadovų klubo susitikimas – Praktinio šaudymo centre

 

Šiaulių Vadovų klubo vidurvasario susitikimas antradienio popietę įvyko vietoje, kurioje nė vienam nepritrūko adrenalino ir smagių įspūdžių. Į Praktinio šaudymo centrą Normančiuose susirinkę klubo nariai susipažino su skirtingais šaunamaisiais ginklais ir patys išbandė savo šaudymo įgūdžius.

Susitikime dalyvavo Vaidas Rutkauskas (UAB „Cherry Servers“), Tadas Tamošaitis (UAB „Ventmatika“), Rūta Bružienė (UAB „Affidea Lietuva“), Arvydas Bagdonas (UAB „Cranbalt“), Žydrūnas Grinius (UAB „Grafų baldai“), Gediminas Trijonis (UAB „Compensa“), Andrius Rakickas (UAB „Laugea“), Andrius Grudžinskas (UAB „Nord Robotics“).

Į susitikimą atvykęs Šiaulių regiono karo prievolės ir komplektavimo skyriaus seržantas Arūnas Navickis Vadovų klubui papasakojo, kuo karys gali būti naudingas verslui, o verslas – kariuomenei.  Toliau renginys tęsėsi lauko šaudykloje. Klubo nariai pasidaliję į dvi grupes išklausė saugumo instruktažą ir išbandė savo šaudymo įgūdžius pistoletu „Glock“, pistoletiniu karabinu „CZ Skorpion“ ir karabinu. Kiekvienas ginklas sukėlė vis kitas emocijas – ypač įdomu buvo šaudyti iš 120 m atstumo.

Kitas Vadovų klubo susitikimas planuojamas rugsėjo mėnesį. Klubas vienija įvairiose srityse dirbančius verslo savininkus ar aukščiausio lygio vadovus. Pagrindiniai klubo tikslai – dalintis informacija, patyrimu ir savitarpio pagalba, tobulėti organizuojant bendrus mokymus, prisidėti prie miesto ir regioninės plėtros.

Atgal
Kitos naujienos
2024-09-16

Enterprise Europe Network Lietuva dalinasi – užsienio verslo pasiūlymai

  Įmonė iš Švedijos ieško PU odos dėklų gamintojų. BRSE20240909008 Šveicarai ieško augalinės kilmės...
Plačiau
2024-09-13

Rūmų bendruomenė svečiuose pas UAB „Hampidjan Baltic“

  Rūmų narius į svečius pakvietė ir iš arčiau su įmonės veikla – virvių, lynų, virvelių ir tinklų...
Plačiau
2024-09-13

2024 m. energetikos sąjungos būklės ataskaita

  Europos Komisija paskelbė 2024 m. energetikos sąjungos būklės ataskaitą, kurioje aprašoma, kaip per...
Plačiau