Naujienos

Konstruktyvi ir verslui aktuali informacija.

„Žvelk giliau“ iniciatyva pakvietė pasirūpinti savo psichikos sveikata

 

Šiandien Šiaulių prekybos, pramonės ir amatų rūmuose vyko susitikimas „Žvelk giliau“, priminęs tai, kas dažnai pamirštama vystant verslą – jog psichikos sveikata yra neatsiejama sėkmės dalis. Ilgos darbo valandos, stresas ir bemiegės naktys gali pakišti koją tiek asmeniniam gyvenimui, tiek verslo rezultatams.

Šiaulių miesto visuomenės sveikatos biuro specialistė Asta Ivoškienė supažindino su mitais ir stereotipais, kurie dažnai lydi psichikos sveikatos problemas bei pamokė atpažinti ženklus, kada jau laikas pasakyti „stop“ ir pasirūpinti savimi.

Tuomet kartu su dramos terapeute Egle Naimavičiene leidomės į kelionę po savo emocijas, mokėmės geriau jas suvokti ir išlaisvinti. O „Žvelk giliau“ psichikos sveikatos ambasadorius Darius akcentavo, kad stiprus žmogus yra tas, kuris kreipiasi pagalbos. Jis pasidalino savo asmenine patirtimi, kaip psichikos sveikatos sunkumai paveikė jo gyvenimą ir kaip jam pavyko atkurti pusiausvyrą.

Dėkojame „Žvelk giliau“ iniciatyvos organizatoriams ir psichikos sveikatos ambasadoriams už svarbią pamoką – rūpintis savo psichikos sveikata yra būtina. Tik skirdami laiko sau galime augti, tobulėti ir įveikti bet kokius iššūkius.

Atgal
Kitos naujienos
2024-10-16

Šiauliuose atidaroma dailininko Vidmanto Vaitkevičiaus paroda

  Spalio 18 d. Saulės koncertų salėje atidaroma dailininko Vidmanto Vaitkevičiaus, pasaulyje žinomo kaip...
Plačiau
2024-10-15

ŠPPAR atstovė dalyvavo mokymuose apie žiedinę ekonomiką

  Spalio 3–10 dienomis Limasolyje, Kipre vyko Erasmus+ projekto mokymai „Let’s Learn About the Circular...
Plačiau
2024-10-15

Narys dalijasi: darbdavio pareigos organizuojant nuotolinį darbą pagal LAT išaiškinimą

  2024 m. spalio 8 d. Lietuvos Aukščiausiojo Teismo kolegija priėmė galutinę ir neskundžiamą nutartį...
Plačiau